Vistas de página en total

jueves, 24 de marzo de 2016

HOMEOPATIA VETERINÀRIA


HOMEOPATIA VETERINÀRIA

La MEDICINA BIORREGULADORA es un bon complement als tractaments mèdics convencionals. Serveix de teràpia adjuvant en pacients que no toleren els fàrmacs habituals (efectes secundaris indesitjables) i en malalties cròniques per disminuir al màxim els efectes dels fàrmacs de llarga durada. Les teràpies alternatives es poden utilitzar amb èxit en nombroses malalties i es poden usar amb total seguretat i sense incompatibilitats associades a l'edat o patologies concomitants. A més, tenen una dosificació molt fàcil via oral o en injeccions subcutànies.

Aquí tenim una breu GUIA PRÀCTICA de les possibilitats dels productes de la línia veterinària:

TRAUMEEL - Modulador de la inflamació, antiedematós i regeneratiu.

NUX VOMICA-HOMACCORD - Drenador / detoxificador hepàtic i eliminador de substàncies tòxiques en l'intestí.

CARDUUS COMPOSITUM - Actua com a potent antioxidant i elimina radicals lliures. En afeccions hepàtiques agudes o cròniques i pacients amb alta càrrega medicamentosa (antibioteràpia prolongada, processos artròsics - medicaments antiinflamatoris i pel dolor -, antiepilèptics).

MUCOSA COMPOSITUM - Regulador de totes les mucoses (efecte immunomodulador i regeneratiu orgànic).

ENGYSTOL - Immunomodulador curatiu i preventiu en afeccions víriques, bacterianes o parasitàries 
(Leishmània, Tos de les gosseres, Herpevirus Felí, Gingivoestomatitis Crònica Felina, Papilomes i Èpulis orals, Parvovirus, Coronavirus, Camades debilitades o en procés de vacunació, etc...)

ECHINACEA COMPOSITUM - En afeccions bacterianes, disminuint la incidència de recidives i la intensitat de la simptomatologia.

EUPHORBIUM COMPOSITUM - Afeccions respiratòries vies superiors (Rinitis, siunsitis)

BERBERIS-HOMACCORD - Processos infecciosos i irritatius del tracte urogenital i vies biliars. Estimula la detoxificació metabólica i excrecció de substàncies tòxiques que porten a terme els ronyons i les vies biliars.

OVARIUM COMPOSITUM - Estimulant de les funcions glandulars del teixit conectiu, ajuda en alteracions del Metabolisme (Diabetis, Cushing), així com eliminant les disfuncions hormonal i funcionals dels òrgans sexuals femenins.





No hay comentarios:

Publicar un comentario